Fixadindator.se

Välkommen till fixadindator.se, ett forum för både nybörjare och experter, här kan du fråga om hjälp och hjälpa andra att lösa datorrelaterade problem.

Genom att registrera dig som medlem (helt gratis) slipper du en del reklam och kan delta i diskusionerna. Åter igen, välkommen!



Svara
 
Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2014-01-08, 08:01
japonica japonica är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jan 2014
Ort: Söderhamn
Inlägg: 4
Rykte: 10
japonica har hjälpt användare här
Power botton försvann hur får jag den tillbaka ?
Hej uppdaterade en hel dag sedan upptäckte jag att jag inte har någon knapp att stänga av på! Det måste väll gå att hitta den i systemet igen typ
Ingen fan av win 8 direkt men får väl lära sig

Hur gör jag hjälp snälla
Svara med citat
  #2  
Gammal 2014-01-08, 12:58
Lagge Lagge är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jul 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 284
Rykte: 10
Lagge har hjälpt användare här
Med uppdatera, menar du att du uppdaterade från win 7 till win 8?

För att stänga av så drar du musen till ett av hörnen på högra sidan av skärmen så får du uppen en "bar". Där har du en ikon som heter inställningar eller Settings. Där har du avstängningsknappen.

Om nu det, mot all förmodan inte skulle fungera så tryck ctrl+alt+del så har du en avstängningsknapp längst ner till höger
__________________
MVH

Lagge

PS. Google is your friend DS.
Svara med citat
  #3  
Gammal 2014-01-08, 18:21
japonica japonica är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jan 2014
Ort: Söderhamn
Inlägg: 4
Rykte: 10
japonica har hjälpt användare här
Tack men 8án var installerad vid köpet.
Ja så stänger jag ner nu så som du föreslår. Men jag funderar ändå vart knappen tog vägen nere på aktivitetsfältet...

Google min vän gav mig startmenu-setup som tröst....
Svara med citat
  #4  
Gammal 2014-01-09, 09:46
Edzels avatar
Edzel Edzel är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 2 958, Level: 35 Poäng: 2 958, Level: 35 Poäng: 2 958, Level: 35
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jun 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 352
Rykte: 12
Edzel har hjälpt användare här
Hej
Windows 8 har ingen startmeny däremot har windows 8.1 en variant (läs om hur du uppdaterar här http://windows.microsoft.com/sv-se/w...ows-8-tutorial)
Annars finns det program som gör samma sak till exempel classic start eller start8
__________________
Med vänliga Hälsningar
- Edzel -

  • Intel® LGA1155 Core i7-3770, Quad Core, 3.4Ghz
  • MSI B75MA-P45, Socket-1155, m-ATX, B75
  • Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB
  • MSI Radeon R9 270X Gaming 4GB
  • C: 128gb Sandisk SSD
  • D: WD Blackdrive 2 TB
  • E: WD Bluedrive 750 Gib
Svara med citat
  #5  
Gammal 2014-01-10, 16:36
japonica japonica är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jan 2014
Ort: Söderhamn
Inlägg: 4
Rykte: 10
japonica har hjälpt användare här
Power Bottom
Acer Power bottom som jag vill ha tillbaka hoppas jag gör mig förstådd nu då!

Fast detta hände på en Hp. Annars ingen skillnad.
8.1 är bra lite trevligare lösning.

Hade jag kunnat välja så hade jag kört xp´s laout helt igenom fortfarande.
Gamla trotjänare.
Svara med citat
  #6  
Gammal 2014-01-10, 16:54
Lagge Lagge är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jul 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 284
Rykte: 10
Lagge har hjälpt användare här
Ok, så som jag förstår det så har den alltså försvunnit från din "taskbar", dvs den lilla meny-/applikationsraden längst ner i Desktop-läget.
Om det är så kan du hitta den genom att antingen tycka windows-knappen+c, trycka sök och skriva in "acer power button" så kan du hitta den.
ELLER så kan du trycka på windowsknappen, knappen ner och kolla igenom listan efter den.

Om felet inte är det så borde du kunna ladda ner det igen. Lättast borde vara att trycka windows-kanppen+c gå till sök och skriv acer pwoer button download!
__________________
MVH

Lagge

PS. Google is your friend DS.
Svara med citat
  #7  
Gammal 2014-01-10, 17:02
japonica japonica är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jan 2014
Ort: Söderhamn
Inlägg: 4
Rykte: 10
japonica har hjälpt användare här
ok nu liknar det nått hehe
Jag ska göra som du säger !!!

Svara med citat
  #8  
Gammal 2014-01-10, 21:26
Lagge Lagge är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31 Poäng: 2 385, Level: 31
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jul 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 284
Rykte: 10
Lagge har hjälpt användare här
Meddela gärna resultatet!
__________________
MVH

Lagge

PS. Google is your friend DS.
Svara med citat
Svara






Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 18:20.



Programvara från: vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.

Datorsupport på plats i Stockholm!