Fixadindator.se

Välkommen till fixadindator.se, ett forum för både nybörjare och experter, här kan du fråga om hjälp och hjälpa andra att lösa datorrelaterade problem.

Genom att registrera dig som medlem (helt gratis) slipper du en del reklam och kan delta i diskusionerna. Åter igen, välkommen!



Svara
 
Ämnesverktyg Sök i det här ämnet Visningsalternativ
  #1  
Gammal 2010-09-08, 14:31
Diana Diana är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 4
Rykte: 10
Diana har hjälpt användare här
Går inte att stänga ner webbsidor i XP
När jag klickar på krysset längst upp till höger, händer ingenting och om jag envisas med att klicka, så kommer det upp;

Det här programmet avslutades för att skydda datorn.
Sen "Internet explorer har stött på ett problem och måste avslutas"

Beskriv problemet o.s.v Timglaset försvinner inte!
Därefter står det ....Fel på webbsidan

För att få bort fel på webbsidan, så måste jag köra ctrl alt del, varpå allting
försvinner.

När man sätter på datorn står det; webbsidan stängdes oväntat förra gången, vill du återskapa den senaste sessionen eller gå till startsidan.

Återgår jag till senaste sessionen så är det bara en massa "fel på webbsidan" som kommer upp.

Jag är otroligt dålig på datorer, finns någon hjälp att få?
Svara med citat
  #2  
Gammal 2010-09-08, 14:58
Edzels avatar
Edzel Edzel är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 2 909, Level: 35 Poäng: 2 909, Level: 35 Poäng: 2 909, Level: 35
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Jun 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 346
Rykte: 12
Edzel har hjälpt användare här
Hej
Förutsatt att du använder vista så avinstallera programet

http://windows.microsoft.com/sv-SE/w...net-Explorer-8

och installera det via länken nedan

http://www.microsoft.com/sverige/win...rnet-explorer/
__________________
Med vänliga Hälsningar
- Edzel -

  • Intel® LGA1155 Core i7-3770, Quad Core, 3.4Ghz
  • MSI B75MA-P45, Socket-1155, m-ATX, B75
  • Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB
  • XFX Radeon HD 6870,
  • C: 128gb Sandisk SSD
  • D: WD Blackdrive 2 TB
  • E: WD Bluedrive 750 Gib
Svara med citat
  #3  
Gammal 2010-09-09, 09:14
Diana Diana är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 4
Rykte: 10
Diana har hjälpt användare här
Tack för svaret, men tyvärr så har jag Windows XP
Svara med citat
  #4  
Gammal 2010-09-09, 11:40
Imposter10s avatar
Imposter10 Imposter10 är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Nov 2008
Ort: Kumla, Sweden
Inlägg: 979
Rykte: 70
Imposter10 är en viktig medlem här som hjälper användare
Hej!. Jag har flyttat tråden till Windows XP, samt ändrat/förtydligat ämnet.

Går inte att stänga ner webbsidor i XP
__________________
  • Windows 8.1 Pro, 64bit / IE11
  • Gigabyte B75M-D3H Moderkort
  • Intel® Core™ i5-3570K Processor Quad Core, 3.4Ghz
  • Crucial DDR3 BallistiX Sport 1600MHz 16GB
  • Intel HD 4000
  • Realtek GbE LAN chip (1000 Mbit): Fiber 30/30
  • HD1 (Kingston SSD), 120GB, C:Windows 8 Pro (60GB) D:Program (60GB)
  • HD2, WD Elements USB3 portabel F:Temp (1TB)
  • HD3, 500GB, H:Backup (500GB)
  • Realtek ALC887 HDA 7.1

https://www.facebook.com/NationSweden
Svara med citat
  #5  
Gammal 2010-09-09, 11:55
PC Doktor i Stockholm PC Doktor i Stockholm är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 9 971, Level: 69 Poäng: 9 971, Level: 69 Poäng: 9 971, Level: 69
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Oct 2009
Inlägg: 1 218
Rykte: 27
PC Doktor i Stockholm har redan hjälpt många
Det kan vara något tillägg där som gör att Internet Explorer kraschar, ganska vanlig problem.

Du startar Internet Explorer och i menyn väljer du ”Tools”, ”Manage Add-ons” där kan du markera tillägg som du vill avaktivera och sen väljer du ”deactivate”.

Kombinera också med Malwarebytes, antivirus, ladda ner, installera och kör programmet http://www.techspot.com/downloads/47...i-malware.html
__________________
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se
Svara med citat
  #6  
Gammal 2010-09-10, 10:44
Diana Diana är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 4
Rykte: 10
Diana har hjälpt användare här
Hej igen,
vad juste att ni svarar, men ni kunde lika gärna ha skrivit på grekiska.
Här avinstalleras ingenting utan att jag är säker på att komma ut på nätet igen.
Ska man inte avinstallera program i kontrollpanelen? jag har ingenting som heter internet explorer, hur dum får man va ~~~~
Svara med citat
  #7  
Gammal 2010-09-10, 12:46
Imposter10s avatar
Imposter10 Imposter10 är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Nov 2008
Ort: Kumla, Sweden
Inlägg: 979
Rykte: 70
Imposter10 är en viktig medlem här som hjälper användare
Ja, vi Moderatorer finns här för bl.a dig för att försöka hjälpa dig.

Citat: "Internet explorer har stött på ett problem och måste avslutas"

Detta tyder på att du faktiskt har Internet Explorer installerat!, och det är ju inte så dumt. Och då går det ju även att avinstallera.

Någonting har bevisligen hänt med IE, och om du inte vet, eller om du känner dig osäker på reparationer, ominstallationer mm, så kanske du har någon i din närhet som kan följa våra råd och rekomendationer åt dig?.

Du skriver: När man sätter på datorn står det; webbsidan stängdes oväntat förra gången, vill du återskapa den senaste sessionen eller gå till startsidan.

Återgår jag till senaste sessionen så är det bara en massa "fel på webbsidan" som kommer upp. Vad händer om du svara nej på frågan dvs du väljer att inte återgå till senaste sessionen?

http://support.microsoft.com/kb/318378/sv
Vänligen
__________________
  • Windows 8.1 Pro, 64bit / IE11
  • Gigabyte B75M-D3H Moderkort
  • Intel® Core™ i5-3570K Processor Quad Core, 3.4Ghz
  • Crucial DDR3 BallistiX Sport 1600MHz 16GB
  • Intel HD 4000
  • Realtek GbE LAN chip (1000 Mbit): Fiber 30/30
  • HD1 (Kingston SSD), 120GB, C:Windows 8 Pro (60GB) D:Program (60GB)
  • HD2, WD Elements USB3 portabel F:Temp (1TB)
  • HD3, 500GB, H:Backup (500GB)
  • Realtek ALC887 HDA 7.1

https://www.facebook.com/NationSweden

Senast redigerad av Imposter10 den 2010-09-10 klockan 12:50.
Svara med citat
  #8  
Gammal 2010-09-10, 14:37
Diana Diana är inte uppkopplad
Nybörjare
Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2 Poäng: 113, Level: 2
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Sep 2010
Inlägg: 4
Rykte: 10
Diana har hjälpt användare här
Tack snälla igen,

jo istället för att återgå till senaste sessionen kan man välja "gå till startsidan" vilket var bättre.

Men guess what! jag har avinstallerat ett program som jag inte vet hur det kom till min dator, som heter PC-... nånting och talar om att jag har 100 miljoner virus o trojaner... och alla problem är plötsligt borta, PUUH.

Jag är såå glad, och kommer tillbaks till det här forumet när det dyker upp nya problem.

Tack o Hej!
Svara med citat
  #9  
Gammal 2010-09-10, 17:43
Imposter10s avatar
Imposter10 Imposter10 är inte uppkopplad
Global moderator
Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64 Poäng: 8 632, Level: 64
Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0% Aktivitet på forumet: 0%
 
Reg.datum: Nov 2008
Ort: Kumla, Sweden
Inlägg: 979
Rykte: 70
Imposter10 är en viktig medlem här som hjälper användare
Det var så lite så, glöm inte o tacka mig med tacka-knappen bara, Nästa gång du postar så var vänlig att se till att du postar i rätt avdelning samt förklarar felet så tydligt du bara kan så kan vi hjälpa dig mycket snabbare och bättre.

Vänligast

Vänligast
__________________
  • Windows 8.1 Pro, 64bit / IE11
  • Gigabyte B75M-D3H Moderkort
  • Intel® Core™ i5-3570K Processor Quad Core, 3.4Ghz
  • Crucial DDR3 BallistiX Sport 1600MHz 16GB
  • Intel HD 4000
  • Realtek GbE LAN chip (1000 Mbit): Fiber 30/30
  • HD1 (Kingston SSD), 120GB, C:Windows 8 Pro (60GB) D:Program (60GB)
  • HD2, WD Elements USB3 portabel F:Temp (1TB)
  • HD3, 500GB, H:Backup (500GB)
  • Realtek ALC887 HDA 7.1

https://www.facebook.com/NationSweden
Svara med citat
Svara






Ämnesverktyg Sök i det här ämnet
Sök i det här ämnet:

Avancerad sökning
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

vB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av
Forumhopp


Alla tider är GMT +1. Klockan är nu 15:44.



Programvara från: vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Datorsupport på plats i Stockholm!