Radeon Hd 5770

Allt om grafikkort.
Tomas22
Inlägg: 4
Blev medlem: 2010-jan-02, 19:14

Radeon Hd 5770

Inlägg av Tomas22 » 2010-jan-02, 19:22

Hej. Kan någon hjälpa mig med problem med att installera ett nytt grafikkort Radeon hd 5770 i min dator Hp d4460. Jag har ett Msi moderkort socket 939. Problemet är att grafikkortet inte ger signal ut. Jag har provat ett starkare nätaggregat än vad som krävs. Jag har kollat och bytt kablar. Jag har fått ett nytt grafikkort eftersom jag trodde det första var trasigt. Jag har kopplat in P6 kontakten. Op systemet är Windows 7. Tacksam för alla förslag. T

Användarvisningsbild
Fladdan
Inlägg: 354
Blev medlem: 2009-jul-06, 17:00

Inlägg av Fladdan » 2010-jan-02, 20:42

Hej!

Startar grafikkortet?

// Fladdan
Har jag hjälpt dig?
Tryck på "tacka" så får du en cookie eller en kram :)

Glöm inte besöka min blogg :)
Min youtube kanal, subscribe! :) :)

Tomas22
Inlägg: 4
Blev medlem: 2010-jan-02, 19:14

Radeon Hd5770

Inlägg av Tomas22 » 2010-jan-02, 20:48

Nej Det är stendött:kommer inte ens till Bios

Användarvisningsbild
Fladdan
Inlägg: 354
Blev medlem: 2009-jul-06, 17:00

Inlägg av Fladdan » 2010-jan-02, 20:50

Går fläkten igång på grafikkortet?

För gör den inte det så är det problem med strömen, kan vara kortet som är skadat, PSU som inte klarar av det.

Har du möjlighet pröva en annan PCI-E slot.

// Fladdan
Har jag hjälpt dig?
Tryck på "tacka" så får du en cookie eller en kram :)

Glöm inte besöka min blogg :)
Min youtube kanal, subscribe! :) :)

Tomas22
Inlägg: 4
Blev medlem: 2010-jan-02, 19:14

Inlägg av Tomas22 » 2010-jan-02, 21:01

Fläkten går med hjälp av P6 kabeln. Jag har testat med ett nätaggregat med 100 W mer än vad som krävs. Tyvärr har jag bara en Pci-e slot på kortet och när jag sätter i det gamla grafikkortet så fungerar det. Måste vara något annat. Blir snart gråhårig.

Användarvisningsbild
Fladdan
Inlägg: 354
Blev medlem: 2009-jul-06, 17:00

Inlägg av Fladdan » 2010-jan-02, 23:35

Låter som det är fel på ditt grafikkort, kanske har fått ett "måndagsexemplar"

Hade du ett 5770 innan med?

// Fladdan
Har jag hjälpt dig?
Tryck på "tacka" så får du en cookie eller en kram :)

Glöm inte besöka min blogg :)
Min youtube kanal, subscribe! :) :)

Tomas22
Inlägg: 4
Blev medlem: 2010-jan-02, 19:14

Inlägg av Tomas22 » 2010-jan-02, 23:48

Trodde också att det var fel på grafikkortet så jag bytte till ett nytt exemplar av 5770 men tyvärr med samma resultat.

Användarvisningsbild
Fladdan
Inlägg: 354
Blev medlem: 2009-jul-06, 17:00

Inlägg av Fladdan » 2010-jan-03, 00:31

Ditt moderkort eller kretsarna kanske inte stöder 5770.

// Fladdan
Har jag hjälpt dig?
Tryck på "tacka" så får du en cookie eller en kram :)

Glöm inte besöka min blogg :)
Min youtube kanal, subscribe! :) :)

Stabbe123
Inlägg: 2
Blev medlem: 2010-mar-07, 18:32

Inlägg av Stabbe123 » 2010-mar-07, 18:35

Jag har exakt samma problem, jag köpte först RADEON HD 5750! Men fick inte igång det, åkte in och bytade till 5770... för trodde det förra var isönder och dom hade inga kvar av den sorten. Men detta går inte igång iheller, så det är moderkorter som är för gammalt antar jag!

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2010-mar-08, 11:04

Vart köper ni dessa gamla kort och varför? Den kan vara trasig och mycket pekar på det men, det kan fortfarande bero på annat som drivrutiner eller nåt.
Gör så här. Gå in i Windows, starta datorn med kortet som fungerar då, och radera drivrutiner för in grafikkort, alla drivrutiner där. Lägg tillbaka det andra kortet och starta om datorn.
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

Skriv svar