Svart eller blå skärm fast med muspekare

Windows Vista forum, diskutera och lös problem.

Moderator: Imposter10

ing0077
Inlägg: 2
Blev medlem: 2010-jan-26, 13:25

Svart eller blå skärm fast med muspekare

Inlägg av ing0077 » 2010-jan-26, 13:32

Hej!
Vi har vista på vår dator och två användarkonton. Efter avinstallation av Norton visar skärmen endast blått på administratörsidan och helsvart på det andra användarkontot, fast muspekaren syns. :mad: Vi har kört avinstallation av Norton enligt symantecs rekommendationer (vi tror alltså att den svarta och den blå skärmen har med Norton att göra, fast egentligen vet vi ju inte). Vi funderar på om vi kanske har fått ett virus eller om vista inte är kompatibelt med Pandas antivirus-program??? :confused: Hur gör vi för att komma åt våra användarkonton och våra skrivbord igen? Någon som vet? :rolleyes:
/ing

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2010-jan-26, 16:48

För att avinstallera Norton på rätt sätt måste du hämta ner från nätet speciell program från Nortons hemsida annars uppstår det fel, men nu är du redan där.

Börja med att avinstallera Panda. Skapa nytt användarkonto och kolla om den funkar bättre och så kan ni också komma åt era filer.

Sen kan ni testa "System Restore" och det hittar ni genom att klicka på start och så skriver ni i "system restore" i sökfältet. Kör det, återställ datorn och med lite tur så funkar det.
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

Skriv svar