Irriterande popup

Fråga här om du inte vet i vilket forum du ska posta.
ejasnon
Inlägg: 2
Blev medlem: 2010-feb-21, 16:37

Irriterande popup

Inlägg av ejasnon » 2010-feb-21, 16:43

Hej
Jag har ett problem med en irriterande popup nere i högra hörnet som jag inte vet vad det är för något eller vilket program som ligger bakom det.
Grejen är den att den visar sig väldigt ofta och stör andra program. Funkar inte att dubbelklicka på den eller högerklicka för att få upp någon meny.

Bild på hur notisen ser ut finns nedan.

Är det någon som stött på det och vet nåt om vad man kan göra?

Tack.

///Jonas
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2010-feb-21, 21:56

Klicka start och i körfältet "Run" skriver du "msconfig", där under fliken "Startup" ser du lista över program som startas upp automatiskt med Windows, bocka av program som du inte känner igen eller samtliga och sen trycker du på "OK" och startar om datorn.
Bild


OBS: Du borde lämna antivirus programmet aktiv om du använder en annars kan du stänga av samtliga i listan.
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

ejasnon
Inlägg: 2
Blev medlem: 2010-feb-21, 16:37

Irriterande popup

Inlägg av ejasnon » 2010-mar-04, 20:51

Tack för svaret. Tyvärr så hjälpte det inte då jag av misstag lyckats isolera var popupen kommer ifrån och den dyker upp när jag trycker på en specialknapp "mail-knapp" som finns på datorn (har aldrig tryckt på den förut) och den är kopplad till Windows mail. Jag har en LG E500 och jag tror att det har blivit nåt fel med den knappen för sen jag tryckte på den knappen så har det blivit värre.

Frågan är om det finns någonstans som man kan gå och avdefiniera den knappen så den inte är kopplad till något program alls och på så sätt bli av med dens inverkan på datorn?

Mvh Jonas

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2010-mar-05, 16:36

Om det inte hjälpte så kan det vara så att du har gjort någonting fel eftersom det där kommandon stänger av alla icke systemberoende program som startar upp automatiskt med datorn och då borde även den mail popup stängas av, eller rättare sagt program som kontrollerar snabba knappar på din dator. Pröva igen, kan inte skada.

Annars kan du besöka tillverkarens hemsida och försöka hitta nya drivrutiner där. http://www.lge.com/se/support/product/s ... ct-profile
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

Skriv svar