Windows 7 Home Premium 32 bi

Frågor och svar rörande Microsoft Windows 7, efterföljaren till Vista.

Moderator: Imposter10

peof
Inlägg: 51
Blev medlem: 2008-dec-10, 12:47

Windows 7 Home Premium 32 bi

Inlägg av peof » 2010-sep-06, 23:01

Datorn blev seg så den går inte att använda på en gång. Tar minuter att öppna ett fönster och ikonerna är vita. Datorn är bara 10 månader.
Ringde support på Dustin men dom sa gå in och återställ, leta rätt på en punkt en vecka innan den blev seg.
Men jag får inte upp några datum i systemåterställningsrutan. Det finns bara ett datum och det var när den slutade fungera som den ska och var en uppdatering av Adobe Reader.
Hur skapar man återställningspunkt före denna uppdatering?
Har bränt recoveryskivor men hittar inte något reparationsläge i filerna på dessa. Hur gör man?

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2010-sep-08, 21:20

Har du bränt recovery skivor så kan du återsälla datorn men genom något specifik program, genom den som du använde för att göra backup skivor. Om du inte vet vart du hittar den så kan du kontakta återförsäljaren igen. Annars kan du pröva att starta från skiva nr1, lägg in skivan i datorn och starta om, tryck ner F12 flera gånger så fort du ser något bild på skärmen, och där i menyn väljer du att starta från skiva.

Om det inte funkar pröva det här. När du är inne i Windows tryck Startknappen och i sökfältet skriver du Recovery eller Systemrecovery och se vad som dyker upp. Vanligtvis brukar dessa program innehålla ordet "recovery" i namnet och då borde den hittas om du söker på den.

Innan du kör med det andra så finns det en annan sak du kan pröva för att få lite liv i datorn. Jag ska snart lägga in den guiden här på sajten men tills dess läs mer om hur du gör på http://www.datorsupporten.se/snabba-upp-datorn/
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

Amarace
Inlägg: 8
Blev medlem: 2010-maj-18, 15:11

Inlägg av Amarace » 2010-sep-09, 09:47

När du kommer in i Systemåterställning så bör du ha nån bockruta eller länk typ "se tidigare återställningspunkter", klicka där så ser du tidigare datum.

Skriv svar