Datorn fastnar

Allt om bärbara datorer.
Laggarn
Inlägg: 1
Blev medlem: 2011-maj-26, 06:02

Datorn fastnar

Inlägg av Laggarn » 2011-maj-26, 06:05

Hej köpte nyss en ny laptop,
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=610121#extra
problemet är att datorn fastnar ibland i runt 2 minuter om den ska ladda ett spel eller om jag är på några hemsidor. Kollade på ett youtube klipp och det fastnade i 30 sek. Nu tycker jag det har gått för långt, lixom ett youtubeklipp?
Detta händer inte ofta men 50% av gångerna jag laddar ett spel.. ibland mitt i spelet och då blir det frustrerande. Först trodde jag att datorn inte var för bra för spelen men jag kollade upp det och det borde klara av Starcraft och HoN utmärkt. Samt att det fastnar när jag surfar ibland.
Har någon en aning om problemet?
Tack på förhand

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2011-jun-02, 17:28

Har du garantin kvar ring återförsäljaren tycker jag. Det kan vara många orsaker till varför datorn beter sig som du beskriver, fel i mjuk- eller hårdvara. Börja med att http://www.datorsupporten.se/snabba-upp-datorn/ och efter det om du vill kan du även köra http://www.datorsupporten.se/blue-scree ... a-youtube/

Om det är Windows 7 som du har så kan du trycka på Start knappen i aktivitetsfältet och välj Kontrollpanelen, och i sökfältet kan du skriva Felsökning och gå vidare därifrån. (Kontrollpanelen\Alla objekt på Kontrollpanelen\Felsökning)

Lycka till nu.
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

Skriv svar