Flyttbar disk [LÖST]

Windows Vista forum, diskutera och lös problem.

Moderator: Imposter10

hurvan
Inlägg: 2
Blev medlem: 2011-aug-04, 14:18

Flyttbar disk [LÖST]

Inlägg av hurvan » 2011-aug-04, 14:39

Hej,
en underlig sak hände mig igår. Jag har en WD My Book Essential på flyttbar disk (H). Helt plötsligt finns den på (F) och en mapp med något från Windows Mediaplayer finns där istället (har aldrig använt WMP). Jag tar bort WMP mappen och försöker få tillbaka WD till (H) men det blir bara en genväg av det hela. I WD har jag bl a en mapp med spel som hämtas upp av en spel manager då jag vill spela. Nu hittar inte spelmanagern spelen varför jag måst ha tillbaka WD till (H). HUR GÖR JAG??!!???? :confused:
/hurvan

Ps det skall vara ett kolon och en parentes efter (H resp (F men då blir det en smilies, så här (H :) . Kul va? Det är inte lätt att vara dator alla gånger och förstå vad användaren vill! Ds

PC Doktor i Stockholm
Inlägg: 1249
Blev medlem: 2009-okt-29, 23:11
Kontakt:

Inlägg av PC Doktor i Stockholm » 2011-aug-07, 19:34

Men du kan ju enkelt ändra sökvägen i ditt spel manager.

Eller, högerklicka på Datorn och välj Hantera. I menyn till vänster väljer du Diskhantering, vänsterklicka och markera då en disk (WD), högerklicka och välj Ändra enhetsbeteckning och sökvägar. Där kan du leka mycket men vad försiktig, du får vanligen varningsmeddelande om du gör nånting extremt galet där.

Anledningen till att WD hoppade lite kan vara att du installerade DeamonTools eller nåt liknande emulator som tar upp beteckningen som WD hade tidigare.
PC Doktor i Stockholm
www.pcdr.se
Datorsupporten.se

hurvan
Inlägg: 2
Blev medlem: 2011-aug-04, 14:18

Inlägg av hurvan » 2011-aug-14, 14:32

Tackar allra mjukast. Har fixat det. :)

Skriv svar