acer aspire 5745DG start problem

Allt om bärbara datorer.
rabin
Inlägg: 1
Blev medlem: 2011-nov-17, 19:46

acer aspire 5745DG start problem

Inlägg av rabin » 2011-nov-17, 19:48

Hej ,
jag har en acer aspire 5745DG men efter att jag haft den på under en natt så när jag vaknade så stod det YY i vänster hörn och jag testade starta om den , jag kan gå in i bios men efter skärmen där det står acer och man kan klicka på f2 för bios skriver den YY och efter det kan 2 saker hända, antingen startas datorn om och gör samma process eller så stannar den kvar med YY i vänster hörn och resten av skärmen är svart.
så jag kommer inte in på själva datorn.

Sen idag fick jag låna en windows 7 skiva för att försöka starta om hela datorn , men nu är det så att det kommer upp först windows loading och en med en laddning-bar under efter den har laddats klart så kommer det upp "starting windows" och då ska en animation med windowsflaggan komma fram ,
men den fryser till efter cirka 1 sekund.
jag har försökt att ändra boot order så att den ska boota från skivan först , men det funkade inte , sen gjorde jag så man kunde få upp boot manager så man väljer vilken man ska starta ifrån och i den listan står inte cd:n med. (cd:n är i)

någon som vet vad jag kan göra ?

///// Robin

Lagge
Inlägg: 284
Blev medlem: 2011-jul-05, 19:57

Inlägg av Lagge » 2011-nov-18, 11:17

Vet inte om det här är samma grej men Intel har upptäckt ett fel på sina produkter. Har du köpt datorn efter 31 januari i år är det möjligt att du påverkats av hårdvarufelet.

läs mer på
https://customercare.acer-euro.com/cust ... SE&LID=SWE

http://www.intel.com/support/chipsets/6 ... 032521.htm

Kanske inte är det felet, men bra att veta!
MVH

Lagge

PS. Google is your friend DS.

Skriv svar